17e dag - Reisverslag uit Ouagadougou, Burkina Faso van Hans en Renee - WaarBenJij.nu 17e dag - Reisverslag uit Ouagadougou, Burkina Faso van Hans en Renee - WaarBenJij.nu

17e dag

Door: Renee

Blijf op de hoogte en volg Hans en Renee

30 Juli 2007 | Burkina Faso, Ouagadougou

Zaterdagavond zijn Hans, Eric en ik dus nog naar een barretje geweest, speciaal éen met wc, voor mij. Alleen had ik erg last van m'n maag, dus ben ik thuis afgezet en zijn Hans en Eric nog wat wezen drinken in o.a. een café dat 's nachts in een hoerentent veranderde. Eerst zaten ze daar gewoon een biertje te drinken en opeens kwamen er een hele hort prostituees compleet met neppruiken op etc. Er zaten ook nogal wat Franse mannen, dus daar zal 't wel voor geweest zijn. Zo jammer dat ik daar niet bij was (sensatie!). Later deze week gaan Hans en ik daar nog een keer heen. Hans heeft ook daar nog gepokerd, helaas 20 euro verloren, hij kreeg niet de juiste kaarten. De volgende dag naar de markt, Libanees en supermarkt geweest om in te kopen voor de reis. Tussen door nog wat armbandjes gekocht (ja pap, ik neem wel wat 'mitbringseltjes' mee, maar ik heb straks ook 3 kamers ipv 1 :P). Daarna thuis een aflevering van Midsomer Murders gekeken, gezwommen, gelezen en geleerd. 's Avonds heb ik Els, Eric en Hans uiteten genomen bij een pizzaria als dank voor de vakantie. Daarna tas ingepakt en vroeg naar bed.
Nu dus net ontbeten, om 8u gaan we weg, als ze op tijd zijn. Woensdagavond komen we terug.

• 01 Augustus 2007 - 10:06

Mai:

joehoe, goeie rondreis weer en veel plezier nog!!! deze trouwe lezer haakt vanaf morgen af :P want wij stappen vrijdag in t vliegtuig! :D
    Ik ben 10 augustus weer in NL, dus dan spreken we snel een keer wat af goed??
    Ik zeg picknickmand... flesje wijn...! haha. daag!!

Kusss mai

• 01 Augustus 2007 - 17:58

Nienke:

Nu ik terug in Nederland ben, heb ik jullie hele weblog gelezen, echt super! Haha, beetje laat misschien, want jullie zijn al bijna weer terug. Tot op soos!
    Nienke

• 02 Augustus 2007 - 16:32

Joukje:

hai Renee, wat een avontuur zeg, mooie fotos,brr alles in het zand en de modder. ]maak je ook nog wat landschap fotos ?kun je er ook leuke dingen kopen?
    mOOIE FOTO VAN HANS EN JOU EN OP EEN LACHENDE EETFOTO LIJK JE VEEL OP ZOWEL \JAAP,MIJN NICHT JOUKJE EN OOK WAT OP karianne=timmermantrekjes!
    Heel veel plezier en goed rondkijken daar, geweldige ervaringen.
    \karianne heeft nu ook een kamer in de stad(oosterpoortwijk)Nadat jullie en ook karianne,zij zit nu in amsterdam,weer thuis zijn gaan we een keer "en familiè"uit eten bij de italiaan da vinci in groningen,is weer war anders dan die overig wel heerlijke hapjes die ik bij jullie voorbij zie schuiven.
    HOUDT JE MAAG HET ALLEMAAL EEN BEETJE\/DAG \JOUKJE